Officiel indvielse og endnu et spadestik i Ammendrup Park

16. februar 2022

Tirsdag den 15. februar var der officiel indvielse af områdets nye sikre cykelsti, og samtidig spadestik på 2. etape af rækkehusene i Ammendrup Park. Tæt på 100 boliger er allerede udlejet og mere end 60 byggegrunde solgt.

Det er muligt, at det stadig er en vintermåned. I kalenderen. Men det duftede af snarligt forår og smilene var store, da teamet i Ammendrup Park tirsdag kunne sætte kryds ved to markante begivenheder: Officiel indvielse af den nye cykelsti og spadestik til 2. etape af lejeboligerne.

Gribskov Kommunes Borgmester Bent Hansen (V) var forhindret, så i hans fravær var det den radikale formand for Planudvalget Bo Jul Nielsen, som sammen med CEO Søren Stensdal fra Stensdal Group klippede båndet til cykelstien, hvorefter de sammen med HusCompagniets Salgschef Per Munck Kvisgaard tog første spadestik til den sidste etape af lejeboligerne.

De første beboere er allerede flyttet ind

Etapens første 71 lejeboliger er fuldt udlejet. De første 18 beboere i rækkehusene flyttede ind i december. Næste hold med 23 rækkehuse får nøgler til indflytning den 1. april. I alt opføres her 142 rækkehuse til udlejning og sælges 96 parcelhusgrunde, hvoraf flere nybyggere også er flyttet ind i deres drømmehuse.

Cykelstien, der ligeledes blev indviet tirsdag, benyttes allerede af lejere og nybyggerne i Ammendrup Park. Det er en sikker skolevej til Bjørnegårdsskolen og forbinder området med resten af
Helsinge.

Taler fra HusCompagniet, Gribskov Kommune og Stensdal Group

Ved spadestikket til 2. etape, der byder på 71 rækkehuse i den nordlige del af bebyggelsen, blev der holdt taler fra både Gribskov Kommune, HusCompagniet og Stensdal Group, der ejer og udvikler Ammendrup Park.

Salgschef Per Munck Kvisgaard, HusCompagniet (tv), Formand for Planudvalget, Gribskov Kommune, Bo Jul Nielsen (B) og Søren Stensdal, CEO i Stensdal Group.

Søren Stensdal takkede i sin tale håndværkerne og kunne igen erklære sig positivt overrasket over den massive interesse for at bo i Ammendrup Park, hvor der i skrivende stund næsten er udlejet 100 af de 142 rækkehuse og solgt over 60 byggegrunde.

“Det er utroligt at tænke tilbage på, at det kun er to år siden, vi stod her og drømte om alt det, Ammendrup Park en dag ville blive. Vi troede fuldt og fast på, at der ville være interesse for at bo her, mens der stort set ikke var andre – særligt ingen lokale – som troede på, at det ville ske. Men se bare, hvor langt vi allerede er nået”, siger Søren Stensdal, som glæder sig over at se aktiviteten i området, hvor de første beboere i både rækkehuse og villa er flyttet ind. “Der er endnu flere på vej i de kommende måneder, og vi glæder os meget til at se, hvor flot Ammendrup Park kommer til at tage sig ud, når hele området er udbygget.”

OM AMMENDRUP PARK

Stensdal Group opfører en helt ny bydel i Helsinge – på 200.000 m² kuperet grund. Her opføres i alt 142 rækkehuse (leje) og 96 parcelhusgrunde. De første rækkehuse stod klar 1. december 2021, hvor 18 beboere fik nøgler til deres nye lejebolig. De første nybyggere er også flyttet ind, så selv om Ammendrup Park langt fra er fuldt udbygget, er Ammendrup Park allerede blevet hjem for mange.