Stensdal Group erhverver Roche Danmarks hovedkontor i Hvidovre

6. april 2021

Stensdal Group udvider pr. 1 april 2021 ejendomsporteføljen med 6.400 m2 blandet kontor og lager/produktion, når de overtager Roche Danmarks hidtidige hovedkontor på Industriholmen 57-59 i Hvidovre. Stensdal Group cementerer med en fleksibel tilgang til ejendomserhvervelse sin stærke position inden for ejendomsudvikling og -udlejning i den københavnske forhave.

Hos Stensdal Group er glæden over den senest erhvervede ejendom på Industriholmen i Hvidovre stor. Beliggenheden, midt i det industrielle smørhul på Avedøre Holme og tæt på E20, er ideel for kommende medarbejdere og gæster, og samtidig overtager man en flot ejendom, der er gennemgribende renoveret og tilbygget inden for de seneste 10 år.

“Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes os at erhverve denne fine ejendom. Vi overtager en bygning, der er i usædvanlig god stand med bl.a. markante aluminiumsfacader, flot indgangsparti og gode højloftede kontorer, og vi glæder os til at finde nye lejere til den”, fortæller CEO i Stensdal Group, Søren Stensdal.

Med nyerhvervelsen vokser Stensdal Groups ejendomsportefølje til over 120.000 m2, og bag væksten ligger en helt særlig strategi. Her er ingen hurtige handler, men et langt, sejt træk med renovering, udlejning og drift – alt sammen med det mål for øje at eje og drive den fineste portefølje i segmentet med kontor- og lagerejendomme i Storkøbenhavn.

Stensdal Groups seneste ejendomserhvervelse viser da også, at ejendomsinvestoren har en alt andet end ’sædvanlig’ tilgang til markedet. Handlen er præget af et stort fokus på fleksibilitet over for sælger, Roche Danmark, der fortsætter som lejer de næste 12 måneder indtil deres nye lejemål står klart.

“Processen om erhvervelsen af Industriholmen er en bekræftelse på, at vores fleksible tilgang til køb af ejendomme, har vist sig effektiv. Vi sikrer i dette tilfælde Roche, at de har sikkerhed for at ejendommen er solgt og samtidig kan anvende ejendommen, indtil deres nye lejemål er klart. Og vi erhverver en god ejendom til en fornuftig pris, som vi samtidig har noget tid til at finde lejere til”, afslutter Søren Stensdal.

Ejendommen, som består af ca. 4.000 m2 kontor og ca. 2.500 m2 lager/produktion, kan både lejes samlet eller delt, og Stensdal Group påbegynder allerede nu udlejningen af ejendommen. Og som en ekstra bonus behøver en kommende lejer ikke at bekymre sig om kamp om parkeringspladser for der følger ikke mindre end 172 med til lejemålet!

Roche Danmark har gennem processen været repræsenteret af CBRE og Kromann Reumert, mens Stensdal Group selv har forestået teknisk såvel som juridisk due diligence.