Stensdal Group udvider porteføljen med knapt 7.000 m2 flerbrugerejendom i Farum

3. marts 2022

Stensdal Group overtog 1. marts en markant kontorejendom på 6.780 m2 beliggende Hørmarken 2 i Farum. Ved købet var ejendommen ca. 40% udlejet, og allerede inden overtagelsen havde Stensdal Group lukket en lejeaftale på 2.608 m² med en lejer, der flytter ind senere på året – når lejemålet er renoveret i den særlige Stensdal-stil.

Overtagelsesdagen var kun få timer gammel, da Stensdal Groups håndværkere klokken syv om morgenen den 1. marts rykkede ind. Et ledigt lejemål i stueetagen og på 1. sal skal renoveres i den kendte Stensdal-stil for senere på året at stå klar til en ny lejer, som allerede har skrevet under.

Lejeren, der offentliggøres senere, har købt ind i den særlige stil med glasvægge, trægulve og energibesparende LED-belysning.

Hos Stensdal Group er der stor tilfredshed med, at det blev netop denne markante ejendom, der nu kom ind i porteføljen, som i forvejen består af 8.814 m2 beliggende på Hvedemarken i samme erhvervsområde. Faktisk kun få hundrede meter væk.

”Ejendommen har arkitektoniske kvaliteter og en attraktiv beliggenhed, hvilket gør at den passer særdeles godt ind i vores øvrige portefølje af kontorejendomme”, siger Søren Stensdal.

Udsigt over erhvervsområdet fra ejendommens tagterrasse, der har udgang fra kantinen til glæde for alle lejerne.

Ejendommen er formidlet af Cushman & Wakefield RED, som også har formidlet kontakten til den nye lejer, der nu er indgået lejeaftale med.

Der er stadig et lejemål på 1.100 m2 ledigt i ejendommen, som Stensdal Group forventer hurtigt finder nye lejere.

Med nyerhvervelsen vokser Stensdal Groups portefølje af erhvervsejendomme til ca. 130.000 m².