Favrhøj, 3400 Hillerød

Favrhøj – en del af Hillerøds nye grønne bydel Favrholm

lejligheder
40.650 m²

Favrhøj, Hillerød Syd

Den nye grønne bydel Favrholm ligger syd for Hillerød og kommer indenfor de næste år til at rumme Nordsjællands Hospital, en S-togsstation og en masse nye boliger. Blandt andet byudviklingsselskabet Favrholm, som er et datterselskab af Stensdal Group A/S, står for udvikling af Favrhøj – helt præcist området mellem den nye Favrholm Station og det kommende regionshospital Nyt Hospital Nordsjælland.

Den forventede byggestart er stadig ukendt. Vi opdaterer siden, i takt med at projektet udvikler sig.

Visualisering af etagebyggeri i Favrhøj, en del af hillerøds nye bydel Favrholm

Den nye grønne bydel

Favrholm ligger syd for Hillerød og kommer indenfor de næste år til at rumme Nordsjællands Hospital, en S-togsstation og en masse nye boliger og erhverv.

Favrholm bliver med sin placering et naturligt centrum for et levende hverdagsliv i et område, hvor førende internationale kompetencer inden for life science, klima- og miljøviden vokser frem.

De gode trafikforbindelser og offentlige transportmuligheder vil gøre det nemt at komme til Favrholm fra resten af Nordsjælland, og fra København på kun 30 minutter.

Bebyggelsen og arkitekturen

Favrhøj vil kunne rumme 40.650 etagemeter til primært etageboligbyggeri. Bygningernes højde varierer meget, når man bevæger sig rundt i bebyggelsen. I de laveste dele af terrænet vil bygningerne være mellem 4-6 etager, og jo højere op vi kommer af det bakkede landskab, bliver antallet af etager til 7.

Midt i byggeriets karakterfulde udtryk står tårnbygningen på 14 etager.
Herfra vil der være en storslået udsigt over det omkringliggende landskab og byområder..

Det karakterfulde udtryk understreges endnu engang af materiale paletten, hvor du først bliver mødt af en lys og imødekommende teglsten, der i kontrasteringen fremhæver de grønne tage. Vinduer, døre og andre detaljer udføres i træ, så det naturskønne omkringliggende bliver trukket med ind i byggeriet.

Visualiseringer

Naturen og beliggenheden er nøgleord for Favrhøj

Visualisering af byggeriet og naturen omkring

Visualering af etagebyggeri

Kontakt

Vil du høre mere om udviklingen af Favrhøj?


Søren Stensdal
CEO

Tlf: +45 2810 0121
Mail: ss@stensdal.dk