Vejlevej 115-117
7000 Fredericia

Fredericia Megacenter – opførsel af yderligere butikslejemål

Butik
Showroom
4.800 m²

Attraktiv butiksbeliggenhed

Stensdal Group ejer og driver Fredericia Megacenter – centralt placeret på Fredericias absolut mest trafikerede indfaldsvej: Vejlevej 115-117. I dag adresse for ILVA og Jem & Fix. Nu er vi klar til at opføre yderligere butikslejemål på mellem 1.000 – 4.800 m2 og et stort parkeringsareal.

Fredericia vandt i 2020 prisen som det mest innovative sted at shoppe, og var desuden nomineret i kategorien “Danmarks Bedste Handelsby”. Den voksende attraktivtivit af Fredericia som handelsby ser da heller ikke ud til at være aftagende lige med det første. Fra kommunens side har man nå en ende lige foreløbig. Bymidten har forandret sig særdeles positiv over en årrække, og den historiske fæstningsby summer af liv, og er blevet et attraktivt mål for både de lokale handlende samt udenbys gæster, der søger et udflugtsmål for shopping, cafeture eller et kulturelt indspark.

Det er blandt andet takket være et tæt samarbejde mellem byens erhvervsliv, butikker og Fredericia Kommune, der er med til at sikre et godt samarebjde og søsætningen af initiativer, som både på den korte og lange bane skal medvirke til fortsat vækst. Målet fra kommunal side er, at denne udvikling skal fortsætte, så man også i 2030 kan kalde Fredericia for en attraktiv handelsby i vækst.

Hvilken butiksstørrelse drømmer du om?

Kunderne er i forvejen vant til at lægge vejen ind omkring, så hvornår skal din virksomhed have del i den store købelyst med en butik i Fredericia? Fra de gamle gader inden for voldene til butiksområderne langs indfaldsvejene og gårdbutikker i omegnen, er Fredericia en aktiv handelsby. Med de nye butikslejemål tilpasser vi butikkerne efter dine ‘ønsker og behov’. Sagt på en anden måde: Hvis du har særlige ideer til størrelse og sammenhæng, gør vi meget for at være lydhør – og bygge i tæt samarbejde med dig.

Fredercia Megacenter

Bo nabo til Ilva og Jem & Fix

Visualiseringsbillede af færdigbygget område

Visualiseringsbillede af butiksfacade og parkeringsareal

Kontakt

Skal vi tale om mulighederne?

Patrycja Z. Kirkegaard
Asset Manager

Tlf: +45 2095 2542
Mail: pzk@stensdal.dk