Nu kører vi på el

På overfladen ligner de måske, hvad der var før. Men under kølerhjelmen gemmer der sig noget helt andet og grønnere. Næste gang du ser vores serviceteam på vejene, kører de højst sandsynligvis i en elbil.

El og vedvarende energi spiller en afgørende rolle for den grønne omstilling. Det har der vist længe ikke været tvivl om. Det er der absolut heller ikke hos Stensdal Group. Derfor er vi også glade for, at vi nu foreløbigt har udskiftet to af vores servicebiler med elbiler.

Netop bilen er et vigtigt sted at sætte ind, for den er noget af en klimasynder. Hos den grønne tænketank Concitos rapport fra 2023 lå bilen på femtepladsen over de største klimasyndere i gennemsnitsdanskerens CO2-regnskab.

Et grønnere regnskab
Med daglig servicering af vores ejendomsportefølje og de tilhørende udearealer, så har vores servicebiler selvsagt et klimamæssigt aftryk. Sidste år havde vores servicebiler et forbrug på 5.226 liter diesel, svarende til 13.368 kg. CO2. Det er for meget, og selvom købet af to nye elbiler ikke får CO2-aftrykket på nul, så kommer det uden tvivl til at nedbringe udledningen betydeligt. Skiftet til el-biler går hånd i hånd med vores ESG-indsats og reduktionsmål for udledning i Scope 1.

Læs mere om vores ESG-indsats via via linket herunder.

 

Ansvarlighed i Stensdal Group