S’et i Stensdal Group står også for social ansvarlighed

En flad organisation og en åben, ærlig og tryg kultur gør, at alle kolleger i Stensdal Group føler et medansvar – fordi de har det. Her er man del af en stærkt hold, hvor den enkelte arbejder for teamet, og teamet arbejder for at bringe den enkeltes kompetencer bedst i spil. Alle byder ind. Alle skubber opad og fremad, og de bedste ideer kommer derfor hurtigt frem i lyset og ud i marken, hvor de bliver til noget. Fra bord til bygning.

Vores bærende fundament skal have et solidt tag over hovedet

Vi arbejder strategisk på at skabe gode rammer for vores medarbejdere, og give dem et sikkert tag over hovedet. Det gør vi med et stort fokus på et stærkt fællesskab, velvære og sundhed, samt faglig og personlig udvikling. Samtidig følger vi strømningerne i samfundet, og arbejder løbende på nye tiltag, der skal bidrage til at styrke for vores ambitioner om at være en ansvarlig arbejdsplads, samt fastholde vores eksisterende medarbejdere, og slutteligt skal det bidrage til at tiltrække nye talenter i takt med, at virksomheden vokser. Læs mere nedenfor om nogle af fokusområderne vi arbejder med her på kontoret, samt de tiltag vi støtter op om for at fremme social bæredygtighed.

Fleksibilitet

Vi er den bedste udgave af os selv, når der er balance mellem arbejdsliv og familieliv. Vi respekterer vores individuelle måder at gå til opgaverne på, så længe det giver mening for den enkelte, og at vi kommer i mål og fremad. Derfor er vi en fleksibel og tillidsfuld arbejdsplads, hvor vi bestræber os på at give alle ideelle forudsætninger for at få tilværelsen til at hænge sammen.

Fællesskab

Vi er sammen om at skabe et godt arbejdsmiljø og en sund medarbejderkultur på arbejdspladsen. Vi respekterer hinanden og vores forskelligheder, og går op i at have en uformel tone og et stærkt fællesskab. Det kommer blandt andet til udtryk igennem forskellige sociale arrangementer flere gange om året, som har til formål at fremme stærke sociale relationer og arbejdsfælleskaber. Det motiverer og gavner den enkelte medarbejders arbejdslyst, og samtidig skaber det også stor værdi for os som virksomhed og vores sociale kapital.

Faglighed

Det er ved at inddrage hinanden, at vi lærer. Derfor gør vi meget ud af at involvere hinanden i alle aspekter af forretningen, så alle er begejstret for at byde ind med sine ideer og faglighed. Med korte beslutningsveje giver vi alle medarbejdere albuerum og mulighed for at kunne udfolde sine kompetencer og sætte fagligheden i spil i driften og udviklingen af Stensdal Group. Investeringen i udviklingen af medarbejdere er i vores bedste interesse, og derfor muliggør vi naturligvis videreuddannelse og kompetenceudvikling af de medarbejdere, som ønsker det.

Fit for fight

Sunde medarbejdere bidrager til en sund virksomhed. Vi passer godt på vores medarbejdere ved blandt andet at tilbyde vores helt eget træningslokale, og med mulighed for fælles træning med sine kollegaer, så sørger vi for at alle engageres og har mulighed for at være den bedste udgave af sig selv. Vi tilbyder desuden alle medarbejdere udvidet sundhedsforsikring, kropsscanning og sundhedstjek når man ønsker det, og via vores frokostordning tilbyder vi sund og økologisk frokost – med stort fokus på at mindske madspild.

Mød en medarbejder

Vi støtter udviklingen af et social bæredygtigt samfund

Som aktør i ejendomsbranchen, så ligger det os nært at vi som arbejdsplads støtter op om initiativer, som fremmer et socialt bæredygtigt samfund. Hvad end det er i Danmark eller resten af verden, så skal alle børn og unge vokse op i trygge rammer, og have lige mulighed for at skabe sig et liv i trivsel. Derfor er vi også enormt stolte af, at vi både yder økonomisk støtte og konkret medarbejderinvolvering i flere initiativer, der har til formål at gøre en forskel for socialt udsatte børn og unge, så de kan få de rammer de fortjener, og realisere deres fulde potentiale.

Vil du være en del af teamet?

I takt med, at vi søger nye kompetencer til teamet, slår vi vi ledige stillinger op herunder.