fbpx

Valhøjs Allé 174-176, Rødovre – kontor 755 m²

755 m²
Leje: 950 kr. pr. m² p.a.
Kontor

Stensdal Group ejer og udlejer ejendommen Valhøjs Allé 174-176 i Rødovre. 

Lejemålet har kontor på 755 m². I dette lejemål træder du ind i en nyistandsat foyer, hvor du kan tage pænt imod dine gæster. Lejemålet er med nye trægulve, lydtætte mødelokaler i glas og systemloft med ny LED-loftsarmaturer. 

Her får I en god blandning af storrumskontor, cellekontor og møderum.

Valhøjs Allé 174-176, Rødovre – kontor 418 m²

418 m²
Leje: 950 kr. pr. m² p.a.
Kontor

Stensdal Group ejer og udlejer ejendommen Valhøjs Allé 174-176 i Rødovre.

Lejemål overtages nyistandsat med lyst, olieret fingerparketgulv, lækre, lyddæmpede mødelokaler og kontorer i glas, træbetonlofter, LED-belysning, nye energivinduer, nyt Svanekøkken og nye toiletter. Her kan I nyde et åbent kontor med plads til jeres indretning. I får i dette lejemål direkte adgang til privat terrasse, som er en særlig glæde om sommeren. Om vinteren kan I tænde op for pejsen, og byde medarbejdere og gæster varmt velkommen.

Dybendalsvænget 3, 2630 Taastrup – arkitekttegnet domicil med kontor og lager

Vi opfører Klovtofte Erhvervsområdes flotteste nybyggeri. 6.322 m² administration, lager/produktion og varegård i flot arkitektur af ARDESS, omringet af den smukke, vilde natur, der allerede nu udgør en del af vores sommerfuglepartnerskab med Danmarks Naturfredningsforening. Her får du de smukkeste rammer til domicil.

Virkeholm 3B, 2730 Herlev – 827 m²

Lej 827 m² til showroom, engrossalg m.m. i den flotte ejendom på Virkeholm 3 i Herlev. Her får du New Yorker-præg takket være store vinduer, der lukker masser af lys ind i lokalerne. Lejemålet fordeles på 250 m² til showroom, engros, kontorer, køkken m.m. og 577 m² lagerrum, værksted m.m.